Почетна Контакти Подршка
 

2/24/2015

 

  • На својата редовна месечна средба во хотелот Холидеј Ин, членките на Инер Вил кубот Скопје извршија ...

повеќе

 

1/27/2015

 

  • Членките на ИнерВил клубот ја оддржаа својата прва редовна средба во 2015 година. На средбата се дискутираа програмските цели и активности во 2015 ...

повеќе

 

 

...

повеќе

 
 

Партизански Одреди 70/б
P.Box 798, 1000 Скопје
Република Македонија

Тел. (389 02) 3062 636
Факс. (389 02) 3093 313

 
 
 

Ноември 2012
Одржано предавање од Д-р Гужанова од клинички центар за здрава исхрана. По предавањето дониран коктел од страна на Претседателката на Клубот.

Април 2012
Предавање од Д-р Марга Фотева Адамова на тема: “Остеопороза

Март 2007
Гостинка од Шведска г-ѓа Ева Оскарсон одржа предавање на тема: “Сиромашните и гладните во Африка

Февруари 2006
Проферсор Д-р Елена Ќосева одржа предавање во IIWC од Скопје. Тема на предавањето беше “Штетноста од пушењето

28 Март 2006
Предавање за Дијабетисот - Имонолошкиот систем и Екомер
Д-р Сашо Делиниколов - Фармацевтски Работник

29 Ноември 2005
Предавање од Медицината - Влијание на надворешниот свет врз здравјето на човекот
Д-р Елизавета Штихова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

International Inner Wheel Club Of Skopje. Сите права се задржани - Скопје 2006