Почетна Контакти Подршка
 

2/24/2015

 

  • На својата редовна месечна средба во хотелот Холидеј Ин, членките на Инер Вил кубот Скопје извршија ...

повеќе

 

1/27/2015

 

  • Членките на ИнерВил клубот ја оддржаа својата прва редовна средба во 2015 година. На средбата се дискутираа програмските цели и активности во 2015 ...

повеќе

 

 

...

повеќе

 
 

Партизански Одреди 70/б
P.Box 798, 1000 Скопје
Република Македонија

Тел. (389 02) 3062 636
Факс. (389 02) 3093 313

 
 
 
Учество во промоцијата на книгата “Приказната на Марија“, поранешна членка на ИнерВил
Учество на бизнис форумот Triple Biz Talk и организирање на хуманитарна модна ревија
       
Учество на Inner Wheel во активноста на Зонта “Не за насилството врз жените, во Скопје
       
Состанок на Inner Wheel во Холидеј Ин, одржан на 24 номеври
Прв состанок на Inner Wheel, под претседателство на Анета Антова Пешева, оддржан на 6 октомври во Скопје
       
Избор на Inner Wheel претседател за инервилската 2014-2015, г-а Анета Антова Пешева
 
       
Хуманитарна акција и донација во периодот од 1-ви Јули 2013 до 30-ти Јуни 2014
 
       
Хуманитарна акција и донација во периодот од 1-ви Јули 2012 до 30-ти Јуни 2013
       
   
       
Хуманитарна акција и донација во периодот од 1-ви Јули 2010 до 30-ти Јуни 2011
   
       
Inner Wheel Клуб
 
 
 
ИНАГУРАЦИЈА НА ГУВЕРНЕР - БЕЛГРАД
       
 
       
ЧАРТЕР БИТОЛА
       
       
ЧАРТЕР ВЕЛЕС
       
   
 

International Inner Wheel Club Of Skopje. Сите права се задржани - Скопје 2006