Почетна Контакти Подршка
 

2/24/2015

 

  • На својата редовна месечна средба во хотелот Холидеј Ин, членките на Инер Вил кубот Скопје извршија ...

повеќе

 

1/27/2015

 

  • Членките на ИнерВил клубот ја оддржаа својата прва редовна средба во 2015 година. На средбата се дискутираа програмските цели и активности во 2015 ...

повеќе

 

 

...

повеќе

 
 

Партизански Одреди 70/б
P.Box 798, 1000 Скопје
Република Македонија

Тел. (389 02) 3062 636
Факс. (389 02) 3093 313

 
 

International Inner Wheel ги поврзува заедно членовите од клубовите од Европа до Африка, Индија, Филипините, Аустралија, Нов Зеланд, Соединетите Американски Држави и Канада и многу повеќе.

Членовите се во состојба да комуницираат меѓу себе преку коресподенција, размена на посети и спојувајќи се заедно преку интернационални проекти. Групните патувања дозволуваат членовите да бидат поблиску меѓу себе а така тие да учат и за активностите на Inner Wheel во многу различни региони. Клубовите даваат услуга во нивните сопствени друштва како и надвор од нивните национални граници.

Да се цени потполно јачината, силата и традициите на Inner Wheel, мора да се завртиве кон инспирацијата, посветеноста и визијата на нашиот основачки претседател и сите останати кои дадоа голем придонес и лидерство во изминатите години.

 

повеќе


Анета Антова - Пешева
President 2014-2015

Марија Фукарова - Јуруковска
PhD, Charter President

Роса Митреска
Vice - President

 

International Inner Wheel Club Of Skopje. Сите права се задржани - Скопје 2006