Почетна Контакти Подршка
 

2/24/2015

 

  • На својата редовна месечна средба во хотелот Холидеј Ин, членките на Инер Вил кубот Скопје извршија ...

повеќе

 

1/27/2015

 

  • Членките на ИнерВил клубот ја оддржаа својата прва редовна средба во 2015 година. На средбата се дискутираа програмските цели и активности во 2015 ...

повеќе

 

 

...

повеќе

 
 

Партизански Одреди 70/б
P.Box 798, 1000 Скопје
Република Македонија

Тел. (389 02) 3062 636
Факс. (389 02) 3093 313

 
 
 

За да стапите во контакт со International Inner Wheel Club of Skopje, пополнете го формуларот подолу со потребните информации и притиснете го копчето "Испрати"
Ќе одговориме на Вашата порака во најкус можен рок. Ви Благодариме.

 

 
Име и Презиме:
Адреса:
Телефон: E-mail Адреса:
 *
Тема на Пораката:
 *
Содржина на Пораката:
 *
 
Полињата означени со * се задолжителни за пополнување.

 
 
 
 
 
 

International Inner Wheel Club Of Skopje. Сите права се задржани - Скопје 2006