Почетна Контакти Подршка
 

2/24/2015

 

  • На својата редовна месечна средба во хотелот Холидеј Ин, членките на Инер Вил кубот Скопје извршија ...

повеќе

 

1/27/2015

 

  • Членките на ИнерВил клубот ја оддржаа својата прва редовна средба во 2015 година. На средбата се дискутираа програмските цели и активности во 2015 ...

повеќе

 

 

...

повеќе

 
 

Партизански Одреди 70/б
P.Box 798, 1000 Скопје
Република Македонија

Тел. (389 02) 3062 636
Факс. (389 02) 3093 313

 
 
 
Вообичаена пракса стана на нашиот Клуб времето проведено во ресторанот на хотел “Карпош” после секој одржан состанок кога ги одбележуваме родендените на нашите членки родени во соодветниот месец. Во време од еден саат зборуваме за нештата од секојдневниот живот, за успесите на нашите членови од семејствата; матури дипломи, склопени бракови, принови (бебиња) или успеси на спортско поле. Ги изнесуваме нашите впечатоци од посетите на други земји ширум светот.
 
 
08.03.2005
Насочени кон искрено пријателство и дружење, по повод 8 март 2005 г. организиравме ручек за членовите на клубот во ресторанот “Ден и нок”. Атмосферата беше весела и дружењето беше пријатно.
 
16.12.2005
Во ресторанот “Анја” на кејот од реката Вардар организиравме ручек со цел да ја одбележиме годишницата од “основачкото собрание на нашиот клуб Inner Wheel од Скопје.
 
10.03.2006
Во прекрасна атмосвера го поминавме ручекот по повод 8 март 2006 во ресторанот на насата членка Искра Фрцковска. Бесе весело.
 
21.04.2006
На топлото пролетно сонце организиравме ручек во ресторанот “Анја” на влезот од скопскиот парк со цел да го одбележиме датумот 21.04.2006 кога е потпишана повелбата за нашето учество во бројното семејство клубови International Inner Wheel. Ручекот помина во раздрагана и весела атмосфера.
 
27.05.2006
Годишница на Charter-от. Во рестиранот “Ум Зина” поминавме друзенје со прекрасна вечера и музика на забавни и народни песни. Во доцните вечерни часови расдраганото друштво тешко се разделуваше.
 
 
 

International Inner Wheel Club Of Skopje. Сите права се задржани - Скопје 2006